Sari la conținut

Top aplicații meteo 2022 pentru telefon Android și iPhone

cele mai bune aplicatii meteo

Top aplicații meteo 2022 pentru telefon Android și iPhone cu widget vremea pe ecran, care arată precis prognoza meteo din România.

Pe Magazin Play și App Store se găsesc nenumărate aplicații meteo Android, unele gratis și altele contra cost.

Să găsiți cea mai bună aplicație meteo 2022, care să arate vremea pe ecran precis în orice localitate din România și care să satisfacă toate exigențele voastre nu este ușor, dar mai ales se pierde timp cu căutarea și încercările.

Din păcate multe aplicații meteo nu se actualizează constant cu informații noi despre starea vremii și pot să afișeze informații greșite.

În acest articol găsiți cele mai bune aplicații meteo gratis pentru Android și iPhone, care arată starea vremii în mod corect și precis în România, astfel știți dacă trebuie să luați umbrela sau să vă îmbrăcați gros când ieșiți la plimbare.

Citește și: Aplicații GPS offline.

Cea mai bună aplicație meteo 2022 pentru Android și iPhone, Yahoo Meteo

Cea mai bună aplicație meteo România

Yahoo Meteo o aplicație meteo bună gratis pentru Android și iPhone, care arată starea vremii corect și precis, cu o interfață curată și plăcută și ușor de utilizat.

În ciuda faptului că oferă numeroase informații diferite, rezultă una dintre cele mai simple aplicații meteo gratuite. În plus, chiar dacă scrie pe Magazinul Google Play că aplicația conține anunțuri, nu există bannere publicitare care să deranjeze utilizatorii.

O caracteristică interesantă este schimbul continuu de fundaluri preluate de pe Flickr, care arată imagini ale orașului care ne interesează.

Yahoo Meteo, în afară de prognoza meteo, mai oferă diferite informații despre starea vremii din orice localitate din lume, cum ar fi viteza vântului și presiunea atmosferică, umiditatea, starea vremii în următoarele zile și multe alte informații despre vreme. Ca să încercați Yahoo Meteo pe telefoane Android faceți click aici. Pentru iPhone click aici.

Citește și: Aplicații de numărat pașii.

Aplicație meteo gratis fără publicitate, 1Weather: Widget Forecast Radar

Aplicație pentru starea vremii România

O altă aplicație meteo gratuită și bună pentru telefoane Android și iOS este 1Weather. În prezent are peste 10 milioane de instalări și peste 500 de mii de evaluări cu o medie de 4,6 stele din 5.

Interfața grafică este minimalistă, simplă și ușor de înțeles. În plus, aplicația pune la dispoziție câteva widget-uri, dintre care unele destul de mari, ideale pentru tablete.

Sunt prezente toate informațiile despre vreme și puteți să vizualizați un grafic cu evoluția temperaturii în timp. Ca să încercați această aplicație meteo pe telefon Android faceți click aici. Pentru iPhone apăsați aici.

Citește și: Aplicații Android utile.

Ceas transparent și vreme – Transparent clock & weather (doar Android)

Cu peste 50 de milioane de instalări și aproape 800 de mii de evaluări, cu o medie de 4,4 din 5 stele, Transparent clock & weather este una dintre cele mai bune aplicații Android pentru starea vremii.

Opțiunile puse la dispoziție sunt foarte multe, de exemplu localizarea este automată și vedeți imediat starea vremii în zona în care vă aflați, puteți să vedeți starea vremii în orice localitate din lume, prognoza meteo pentru următoarele ore sau zile, viteza vântului, umiditatea, ora la care răsare și apune soarele, temperatura în grade Celsius sau Fahrenheit și multe alte informații.

Aplicația este gratuită, dar afișează publicitate (nu invazivă). Există și o versiune PRO, care pune la dispoziție unele opțiuni în plus și nu afișează publicitate, care costă 3,79€. Dacă doriți să încercați aplicația Ceas transparent și vreme pe telefoane cu Android faceți click aici.

Weather, una dintre cele mai bune aplicații meteo Android

Weather, în limba română ”Vreme”, este o altă aplicație meteo pentru Android bună și gratuită.

Interfața grafică, frumoasă și colorată este prima caracteristică care iese în evidență, în plus, este clară și ușor de citit, cu un aspect foarte plăcut.

Acestă aplicație meteo pune la dispoziție numeroase informații despre starea vremii, cum ar fi de exemplu, prognoza meteo pentru ziua următoare, pentru următoarele 7 sau 10 zile, un grafic cu temperatura minimă și maximă, umiditatea, viteza și direcția vântului, presiunea atmosferică, ora la care răsare și apune soarele, fazele lunii și multe altele.

Automat, aplicația pune la dispoziție informații despre starea vremii din zona unde vă aflați, dar dacă doriți puteți să vedeți starea vremii din orice localitate din lume.

În general este o aplicație meteo precisă, informațiile sunt preluate de pe darksky.net, una dintre cele mai bune surse de informații meteo din lume.

Sunt disponibile și câteva widget-uri, unele chiar foarte mari, ideale pentru tablete, astfel puteți să aveți informațiile meteo și vremea pe ecran.

Aplicația este în totalitate gratuită, nu există o versiune ”PRO” (deocamdată), iar publicitatea nu este deranjantă. Ca să încercați aplicația Weather pentru Android apăsați aici.

Weather forecast (Prognoza meteo)

Una dintre cele mai bune aplicații meteo pentru Android este Weather forecast. În prezent are aproape 300 de mii de evaluări cu o medie de 4,8 stele din 5 și citind comentariile utilizatorilor din Romania aplicația arată precis starea vremii în țara noastră.

În mod automat arată informațiile meteorologice din zona în care vă aflați, dar dacă doriți puteți să setați să vedeți starea vremii din orice localitate din lume.

Interfața grafică este foarte ușor de înțeles cu toate informațiile despre starea vremii la vedere. Aplicația include în interfață publicitate, dar nu este deloc deranjantă (cel puțin în acest moment când am testat eu aplicația). Dacă doriți, există și o versiune contra cost care elimină publicitatea.

Pe lângă prognoza meteo, aplicația pune la dispoziție și informații despre viteza și direcția vântului, umiditate, presiune, ora la care răsare și apune soarele, vizibilitate, plafon de nori și animații radar.

Puteți să consultați prognoza meteo pe ziua în curs, a doua zi, prognoza pe următoarele 3 sau 7 zile, iar informațiile sunt frumos organizate pe ore și zile.

Weather forecast pune la dispoziție și unele widget-uri care se actualizează automat în timp real, astfel puteți să le instalați și să vedeți vremea pe ecran în orice moment. Pentru instalare apăsați aici.

Prognoza meteo, o aplicație meteo care arată starea vremii precis

Una dintre cele mai bune aplicații meteo gratis pentru Android, conform opiniilor utilizatorilor din România publicate pe Google Play, este Weather Forecast. În prezent, are peste 100 de mii de evaluări cu o medie de 4,7 stele din 5.

Aplicația pune la dispoziție informații meteorologice din zona în care vă aflați sau din orice localitate din lume.

Interfața grafică este plăcută și ușor de înțeles, toate informațiile meteorologice se pot accesa rapid cu doar o atingere.

Pe lângă informațiile despre starea vremii, aplicația pune la dispoziție și informații despre umiditate, forța și direcția vântului, distanța de vizibilitate, presiunea atmosferică, ora la care răsare și apune soarele și multe altele.

Puteți să consultați prognoza meteo pentru următoarea oră, pe următoarele 24 de ore sau prognoza meteo pe următoarele 10 zile.

Aplicația pune la dispoziție și unele widget-uri frumoase care arată ceasul și vremea pe ecran. Pentru instalare apăsați aici.

Weather app, aplicație meteo care arată corect vremea în Romania

O altă aplicație meteo Android bună și gratis este Weather app. M-am uitat un pic la comentariile utilizatorilor din România și am văzut majoritatea evaluărilor cu 5 stele, deci arată precis prognoza meteo în localitățile din România.

Ca și celelalte aplicații prezentate până acum și Weather app arată informații în timp real despre starea vremii din locația voastră, prognoza meteo pe următoarele 24 de ore, pe următoarele 7 zile și alte informații utile cum ar fi umiditatea, viteza vântului, presiunea atmosferică, probabilitatea de ploaie, fazele lunii și multe altele.

Interfața grafică este foarte frumoasă și imaginea de fundal se schimbă în funcție starea vremii, de exemplu dacă plouă o să aveți o imagine cu ploaie, dacă e noapte și senin o să aveți o imagine de fundal cu luna și tot așa.

O caracteristică utilă și interesantă este interfața cu panouri, în care puteți să adăugați locații diferite de a vostră și cu o simplă glisare pe ecran puteți să treceți de la un panou la altul, astfel vedeți rapid informații despre starea vremii din mai multe localități.

Și acestă aplicație pune la dispoziție unele widget-uri de diferite dimensiuni, astfel puteți să vă personalizați ecranul și să vedeți vremea pe ecran oricând.

Ca să încercați acesată aplicație meteo gratuită apăsați aici.

Aplicație pentru starea vremii în România, Weather Forecast

Una dintre cele mai bune aplicații meteo care arată precis starea vremii în România este Weather Forecast. În prezent are o medie de 4,7 stele din 5 din peste 12.000 de recenzii.

Interfața grafică este foarte frumoasă și ușor de înțeles. Inițial aplicația arată starea vremii din locația unde vă găsiți, dar dacă apăsați pe butonul + din colțul dreapta sus puteți să adăugați și alte locații, care se pot accesa rapid glisând panourile.

Weather Forecast arată condițiile meteorologice pentru următoarele 24 de ore din oră în oră, dar și prognoza meteo pe următoarele 10 zile.

În plus, aplicația mai oferă și informații despre umiditate, vizibilitate, viteza vântului, presiunea atmosferică, ora la care răsare și apune soarele, radar și multe altele.

Dacă doriți, aplicația pune la dispoziție unele widget-uri frumoase, care se actualizează în timp real, astfel puteți să vedeți starea vremii direct pe ecran fără să deschideți mereu aplicația. Pentru instalare de pe Magazinul Google Play apăsați aici.

Prognoza meteo (Weather Forecast), aplicație pentru vreme Android

O altă aplicație meteo Android, cu o interfață frumoasă și care arată precis starea vremii în Romania este ”Prognoza meteo”.

Inițial aplicația arată prognoza vremii din locul unde vă aflați, dar puteți să adăugați și alte locații, astfel puteți să vedeți starea vremii din orice localitate din lume.

Interfața este ușor de înțeles și arată prognoza vremii pentru următoarele 24 de ore și pentru următoarele 7 zile.

În plus, mai arată și alte informații utile, cum ar fi umiditatea, viteza vântului, șansele de ploaie și multe altele.

Aplicația prezintă anunțuri de publicitate, dar dacă doriți se poate cumpăra o versiune ”PRO” fără reclame. Pentru instalare apăsați aici.

INOVAGRIA Meteo, aplicație meteo ANM România

INOVAGRIA Meteo este o aplicație meteo dezvoltată de ANM România (Administrația Națională de Meteorologie).

Această aplicație pentru starea vremii din România oferă prognoza meteo actualizată de două ori pe zi pentru orice localitate din țară, temperatura minimă și maximă, umiditatea, presiunea atmosferică, viteza vântului, avertizări generale și multe alte informații utile.

Din păcate, aplicație este gratuită doar 7 zile, apoi, dacă doriți să o folosiți, trebuie plătit un abonament anual de 10 euro.

Nici la recenzii nu stă prea bine aplicația meteo ANM, citind comentariile primite, majoritatea utilizatorilor se plâng ca aplicația nu prea funcționează bine și sunt deseori probleme tehnice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.