Cele mai bune jocuri offline Android în 2022, care se pot juca fără internet

Cele mai bune jocuri fără internet pentru telefon și tabletă Android în 2022.

Jocurile de pe telefoanele mobile sunt ideale ca să vă petreceți timpul, dar multe dintre ele funcționează doar dacă sunteți conectați la internet, astfel, dacă în zona unde vă aflați nu există conexiune la internet, nu o să vă puteți juca cu jocurile voastre preferate

În plus, jocurile care funcționează numai cu o conexiune la internet, consumă mult mai mult bateria, afișează adesea anunțuri și necesită, în multe cazuri, o conexiune stabilă și funcțională.

Ca să vă puteți juca în tren, în avion, la malul mării, la munte sau în orice zonă unde telefonul mobil nu se poate conecta la internet, unde nu există rețele Wi-Fi, dar și când nu doriți să rămâneți conectați la internet pentru a nu fi deranjat de mesaje și notificări, puteți să instalați unele jocuri offline, adică fără internet.

În acest articol vă prezint câteva jocuri offline Android, gratuite bineînțeles,  pe care le puteți juca fără să fiți conectați la internet.

Citește și: Cel mai bun emulator Android.

Asphalt 8 Racing Game – Drive, Drift at Real Speed

jocuri fara internet android

Este unul dintre cele mai bune jocuri cu mașini de curse pentru Android în 3D, care pune la dispoziție diferite piste cu o grafică excepțională.

Ideal ar fi să vă jucați online în modalitatea multiplayer, adică să concurați împotriva altor persoane din toată lumea, dar și fără o conexiune la internet cu acest joc vă puteți distra foarte bine și singuri, astfel, vă puteți testa abilitățile la volan. Pentru download faceți click aici.

Alto’s Adventure

Este un joc de acțiune gratuit pentru telefoanele cu Android care se poate juca și fără să aveți internet.

În acest joc întruchipați un crescător de lame, care trebuie să recupereze, pe un snowboard, cât mai multe lame fugite din țarc.

Grafica este foarte frumoasă, iar muzica care vă însoțește în acestă aventură este foarte captivantă. Ca să încercați jocul Alto’s Adventure faceți click aici pentru instalare.

BADLAND

top jocuri android fără net offline

Este un joc de aventură gratuit pentru Android cu derulare orizontală 2D care se poate juca fără conexiune internet.

Protagonistul jocului este un animal negru amuzant și scopul jocului este să ajungeți la sfârșitul parcursului fără să fiți înghițiți de întuneric. Ca să înțelegeți mai bine, partea stângă va avansa constant și va încerca să vă înghită.

Primele misiuni vor fi mai ușoare ca să vă permită să vă familiarizați cu comenzile jocului, dar apoi aventurile se vor desfășura în ambiente mult mai ostile. Ca să descărcați jocul faceți click aici.

Temple Run 2

Temple Run este unul dintre cele mai faimoase jocuri „endless runner” disponibile pentru dispozitive mobile și de curând a depășit pragul de 500 de milioane de descărcări, cu o medie de 4,3 stele din 5, din peste 8,2 milioane de recenzii.

Jocul este în stil „Indiana Jones”, personajul trebuie să alerge fără să se oprească sau să încetinească de-a lungul unui parcurs cu obstacole și victoria se bazează pe reflexe și pe capacitatea a observa din timp capcanele.

Grafica este deosebit de frumoasă în 3D și jocul se poate juca și fără internet. Dacă doriți să încercați Temple Run 2 faceți click aici.

Defender 2

Este un joc de strategie și apărare pentru Android, în stil ”tower defense”, în care trebuie să vă apărați castelul de armatele monștrilor care vă atacă.

Ca să vă apărați trebuie să așezați, în mod strategic, pe drumul spre castel diferite turnuri de apărare, care au diferite abilități.

Grafica este destul de plăcută și jocul este foarte distractiv. Ca să instalați Defender 2 pe telefonul vostru faceți click aici.

Doodle Jump

Doodle Jump este unul dintre cele mai populare jocuri pentru Android, cu peste 1 milion de recenzii și peste 50 de milioane de instalări, care se poate juca și offline fără net.

Scopul jocului este să-l conduceți pe Doodler, o creatură cu patru picioare și cu un nas lung și să ajungeți cât mai sus posibil sărind pe platforme și evitând obstacolele (monștrii, extratereștrii, platforme care se rup, etc.), fără să vă opriți.

Jocul permite jucătorilor să aleagă diferite scenarii, cum ar fi în pădure, în spațiu, în ocean sau teme speciale pentru sărbătorile de Crăciun, Paște sau Halloween.

Grafica este discretă și jocul este cu adevărat captivant. Pentru instalare faceți click aici.

Jetpack Joyride

În acestă listă cu jocuri fără net gratis pentru telefoane Android nu puteam să nu includ și Jetpack Joyride, unul dintre cele mai descărcate jocuri de pe Magazinul Google Play. În prezent are peste 100 de milioane de instalări și peste 4,6 milioane de recenzii cu 4,4 stele din 5.

Scopul jocului este să-l ajutați pe Barry să fugă cât mai departe cu un Jetpack furat, adunând pe parcurs cât mai muți bani și evitând rachetele și razele laser care încearcă să vă ucidă personajul.

Înainte de fiecare misiune, puteți să citiți informațiile despre misiune pe care trebuie să o completați în timp.

Misiunile vă permit să treceți la niveluri superioare. Când se câștigă toate stelele unui nivel puteți să treceți la următorul și primiți o recompensă în bani și o medalie.

Cu banii câștigați puteți să vă cumpărați haine noi, un jetpack nou și mai puternic sau diferite instrumente care vă ajută personajul în timpul fugii.

Este un joc foarte captivant cu o grafică plăcută, ideal să vă jucați când aveți câteva minute libere. Pentru instalare faceți click aici.

Plants vs. Zombies 2

Cu peste 100 de milioane de descărcări și peste 5,5 milioane de evaluări, cu o medie de 4,4 din 5 stele, Plants vs. Zombies 2 este unul dintre cele mai populare jocuri de strategie în stil ”tower defense”. Jocul se poate juca și offline, fără să fiți conectați la net.

Scopul jocului este să vă apărați casa de hoardele de zombie care vă atacă neîncetat. Ca să faceți acest lucru trebuie să plantați strategic pe teren diferite plante care vor lupta împotriva dușmanilor pe măsură ce aceștia înaintează.

Grafica este frumoasă și fluidă, iar nivelurile de joc sunt foarte multe și o să înfruntați zombie egipteni, pirați și cowboy.

Primele niveluri de joc sunt mai ușoare, astfel vă obișnuiți cu comenzile și înțelegeți funcționarea jocului, dar pe măsură ce înaintați în joc înfruntările devin tot mai grele.

La sfârșitul fiecărui nivel în care câștigați primiți niște bani pe care îi puteți cheltui să cumpărați îmbunătățiri.

Dacă doriți să descărcați jocul Plants vs. Zombies 2 faceți clic aici.

Kingdom Rush – Tower Defense

Kingdom Rush este un joc de strategie offline, de tip Tower Defense, in care trebuie să-ți aperi teritoriul de invazia forțelor răului.

Practic, trebuie să așezi strategic diferite turnuri pe traseul invadatorilor ca să le oprești inaintarea.

Pentru fiecare inamic eliminat primești monede cu care poți să modernizezi turnurile de apărare și să mărești puterea de foc.

Până nu demult jocul era contra cost, dar acum este gratuit cu publicitate în interfață.

Pentru instalare pe telefon Android apasă pe acest link.

Flow Free

Flow Free este un joc de puzzle foarte distractiv, ideal să vă jucați atunci când nu puteți să vă conectați la internet, în avion de exemplu.

În joc trebuie să conectați punctele de aceeași culoare, într-o grilă de pătrate, astfel încât întreaga grilă să fie ocupată de aceste linii. Atenție, liniile nu se pot intersecta!

Dificultatea este determinată de dimensiunea grilei, acesta poate să fie de la 5×5 până la 15×15 pătrate.

Nivelurile de joc sunt foarte multe, dar dacă doriți puteți să cumpărați pachete suplimentare.

Ca să încercați jocul Flow Free apăsați aici.

Offline Bubbles

Jocuri Offline Bubbles

Este clasicul joc cu bile colorate care se poate juca offline.

Scopul jocului este să trageți cu bile colorate astfel încât să potriviți cel puțin 3 bile de aceeași culoare.

Jocul pune la dispoziție peste 1000 de niveluri, astfel puteți să vă relaxați fără să fiți conectați la internet.

Ca să instalați jocul Offline Bubbles pe telefon apăsați pe acest link de pe Magazin Play.

GT Racing 2: The Real Car Exp

GT Racing 2: The Real Car Exp este unul dintre cele mai bune jocuri cu mașini de curse și chiar dacă este mai captivant să vă jucați online, împotriva altor jucători din toată lumea, jocul se poate juca și în modalitatea solo, fără internet.

Aveți la dispoziție 13 piste, peste 70 de mașini și peste 1400 de evenimente la care puteți să participați.

Grafica este foarte frumoasă, mașinile și zgomotele sunt realistice, în plus, aveți la dispoziție 4 vizualizări diferite, inclusiv vedere din interior. Ca să instalați acest joc apăsați aici.

Angry Birds Star Wars II Free

Angry Birds Star Wars II este unul dintre cele mai bune și mai distractive jocuri din seria Angry Birds.

Grafica este foarte frumoasă și obiectivul jocului nu este diferite de celelalte jocuri din acestă serie: trebuie să trageți cu o praștie păsările supărate ca să distrugeți fortărețele purecilor răi.

Jocul pune la dispoziție peste 120 de niveluri de joc și peste 30 de păsări diferite cu care să trageți. În plus, cu Angry Birds Star Wars II vă puteți juca și offline, fără să fiți conectați la internet. Pentru instalare apăsați aici.

Fruit Ninja

Fruit Ninja este unul dintre cele mai instalate jocuri de pe Google Play Store. Scopul jocului este unul singur: să tai fructele cu sabia înainte ca acestea să atingă pământul.

Ca sa tai fructele trebuie doar sa glisezi cu degetul pe ecran, dar mare atenție la bombe, dacă le atingi pierzi o viață.

Jocul este simplu, dar foarte captivant, cu o grafică bună și efecte sonore de calitate. Singurul neajuns este publicitatea, un pic prea invaziva, dar merita încercat. Download Fruit Ninja.

Dots

Dacă v-ați săturat să vă jucați Bejeweled sau Candy Crush Saga, puteți să încercați jocul Dots, unde trebuie să conectați punctele de aceeași culoare

În Dots nu există alt scop decât acela de a lega punctele de aceeași culoare continuu și rapid cu degetul, încercând să creați șiruri cât mai lungi.

Punctele conectate dispar de pe ecran și sunt înlocuite cu noi puncte colorate aleatoriu.

Jocul nu este simplu pentru că se pot conecta punctele doar orizontal și vertical.

Pentru instalare de pe Magazin Play apăsați pe acest link.

Lasă un comentariu