Home Android Aplicații de rezolvat exerciții la matematică gratis pentru Android

Aplicații de rezolvat exerciții la matematică gratis pentru Android

by admin
1658 vizualizări
aplicatii de rezolvat exercitii la matematica

Aplicații de rezolvat exerciții la matematică. Ai nevoie să rezolvi rapid o ecuație sau un exercițiu la matematică? Poți să instalezi o aplicație pe telefon care să te ajute să găsești soluția repede și să vezi procedura de rezolvare pas cu pas.

În acest articol găsești cele mai bune aplicații Android de rezolvat exerciții, ecuații și probleme de matematică, care se pot instala gratis de pe Magazin Play.

Citește și: Site de rezolvat exerciții de matematică.

Cea mai bună aplicație de rezolvat exerciții la matematică, Photomath

Una dintre cele mai bune aplicații de rezolvat exerciții la matematică este Photomath, care permite să rezolvați expresiile matematice pur și simplu făcându-le o poză cu camera telefonului.

Utilizarea este foarte ușoară: instalați aplicația, o deschideți și apăsați pe pictograma cu camera foto din meniul de sus.

Fotografiați exercițiul de rezolvat și în câteva secunde aplicația vă arată soluția și procedura de rezolvare pas cu pas.

Alternativ apăsați pe pictograma cu calculator și tastați ecuația pe care doriți să o rezolvați, apoi apăsați pe rezultat ca să vizualizați procedura de rezolvare.

Ca să instalați Photomath de pe Magazin Play apăsați pe acest link.

Aplicații de rezolvat exerciții la matematică, Solve Expressions

Solve Expressions este una dintre cele mai simple aplicații care rezolvă expresii matematice.

Utilizarea este extrem de simplă: deschideți aplicația și în fereastra principală adăugați exercițiul pe care doriți să-l rezolvați.

Aplicația, cu ajutorul unui algoritm automat, vă propune imediat rezultatul și modul de rezolvare pas cu pas. Este necesară să fiți conectați la internet ca să funcționeze totul bine.

Ca să instalați aplicația Solve Expressions pe telefon apăsați pe acest link.

Aplicație pentru formule matematice, All Math formula

All Math formula nu este o aplicație de rezolvat exerciții, dar pune la dispoziție numeroase formule matematice, peste 1000.

Aveți la dispoziție formule de geometrie, trigonometrie, algebră, calculul vectorilor, probabilități, metode numerice și multe altele.

Interfața grafică este foarte ușor de înțeles și de folosit: doar deschideți aplicația și din fereastra principală alegeți pachetul cu formule pe care doriți să-l vizualizați.

Ca să descărcați aplicația All Math formula pe telefon Android apăsați pe acest link.

Citește și aceste articole interesante

Comentează acest articol