Cele mai bune aplicații de slăbit gratis pentru Android și iPhone

aplicații de slăbit gratis

Cele mai bune aplicații de slăbit gratis în 2024 pentru Android și iPhone.

Atunci când vine vorba de slăbit, avem o mulțime de opțiuni la dispoziție.

Printre acestea, aplicațiile de slăbit sunt un mijloc popular și accesibil de a ne atinge obiectivele de pierdere în greutate.

Aceste aplicații pentru slăbit ne oferă instrumente precum planuri de exerciții, jurnale alimentare și monitorizarea progresului, toate la îndemâna noastră prin intermediul telefonului mobil.

Există o varietate de aplicații de slăbit disponibile pentru utilizatorii de Android și iOS, dar care sunt cele mai bune?

În acest articol, găsiți o listă cele mai bune aplicații de slăbit gratis, disponibile pentru utilizatorii de telefoane mobile, specificând funcțiile oferite și modul în care acestea vă pot ajuta să atingeți obiectivele de pierdere în greutate.

Cele mai bune aplicații pentru slăbit

Iată cele mai bune 3 aplicații de slăbit pe care le puteți instala gratuit de pe Magazin Play sau App Store.

MyFitnessPal

MyFitnessPal este o aplicație pentru slăbit disponibilă gratuit pentru utilizatorii de telefoane mobile cu sistem de operare Android sau iOS.

Aplicația ajută utilizatorii să-și monitorizeze dieta și activitatea fizică pentru a atinge obiectivele de pierdere în greutate.

Unul dintre cele mai puternice instrumente ale aplicației este jurnalul alimentar, care permite utilizatorilor să înregistreze toate alimentele și băuturile consumate în timpul zilei.

Aplicația are o bază de date cu peste 6 milioane de alimente, inclusiv produse de la restaurante populare, branduri de alimente și produse din comerț.

Acest lucru facilitează utilizatorilor să găsească și să adauge rapid alimentele în jurnalul lor alimentar.

Aplicația oferă, de asemenea, utilizatorilor posibilitatea de a-și seta obiective de calorii și de a-și monitoriza progresul în timp ce încearcă să atingă aceste obiective.

Utilizatorii pot vedea câte calorii au consumat, câte au consumat prin activitate fizică și câte au rămas pentru a atinge obiectivul lor zilnic.

MyFitnessPal oferă, de asemenea, o funcție de urmărire a exercițiilor fizice care permite utilizatorilor să înregistreze diferite tipuri de activități, cum ar fi alergat, ciclism, înot și antrenament la sala de sport.

Utilizatorii pot adăuga detalii precum durata și intensitatea exercițiului și pot vedea cum exercițiile lor afectează obiectivele lor de pierdere în greutate.

Aplicația de slăbit MyFitnessPal este disponibilă gratuit în Google Play și App Store, dar există și o versiune premium disponibilă pentru utilizatorii care doresc acces la funcții suplimentare, cum ar fi analize avansate ale progresului, rapoarte personalizate și sfaturi nutriționale.

Pentru instalare MyFitnessPal pe telefon Android apăsați pe acest link. Pentru iPhone apăsați aici.

Mai suplă în 30 de zile 

„Mai suplă în 30 de zile” este o aplicație de slăbit gratuită pentru cei care doresc să-și monitorizeze dieta și să se antreneze pentru a atinge obiectivele de pierdere în greutate.

Disponibilă pentru utilizatorii de telefoane mobile cu sistem de operare Android și iOS, această aplicație de slăbit poate fi descărcată gratuit din magazinul Google Play sau App Store.

Aplicația oferă utilizatorilor o varietate de instrumente pentru a-și atinge obiectivele de pierdere în greutate, inclusiv un jurnal alimentar, planuri de antrenament și programe de exerciții.

Jurnalul alimentar permite utilizatorilor să înregistreze toate alimentele și băuturile consumate în timpul zilei, iar aplicația de slăbit oferă sugestii și sfaturi pentru a ajuta utilizatorii să aibă o dietă echilibrată.

Aplicația include, de asemenea, planuri de antrenament personalizate bazate pe nivelul de fitness al utilizatorului și obiectivele lor de pierdere în greutate.

Planurile de antrenament sunt adaptate la utilizatori cu diferite niveluri de experiență, astfel încât oricine să poată începe să se antreneze.

Utilizatorii pot alege dintr-o varietate de exerciții, cum ar fi cardio, forță și yoga, și pot monitoriza progresul lor prin intermediul aplicației de slăbit.

Aplicația oferă, de asemenea, utilizatorilor posibilitatea de a-și seta obiective de pierdere în greutate și de a-și monitoriza progresul în timp ce încearcă să atingă aceste obiective.

Utilizatorii pot vedea câte calorii au consumat, câte au consumat prin activitate fizică și câte au rămas pentru a atinge obiectivul lor zilnic.

În general, „Lose Weight – Weight Loss Workout & Fitness” este o aplicație de slăbit completă și ușor de utilizat pentru cei care doresc să-și monitorizeze dieta și activitatea fizică, în scopul de a pierde în greutate.

Aplicația este gratuită și poate fi descărcată din magazinul Google Play sau App Store.

Pentru instalare pe telefon Android apăsați pe acest link. Pentru iPhone accesați acest link.

Lose It! – Calorie Counter

„Lose It!” este o aplicație de slăbit gratuită disponibilă pentru utilizatorii de telefoane mobile Android și iPhone.

Aplicația include un jurnal alimentar, care permite utilizatorilor să înregistreze toate alimentele și băuturile consumate în timpul zilei și să calculeze caloriile acestora.

De asemenea, oferă sugestii pentru a ajuta utilizatorii să aibă o dietă echilibrată. Utilizatorii pot seta obiective de pierdere în greutate și pot monitoriza progresul lor prin intermediul aplicației.

Aplicația include, de asemenea, planuri de antrenament personalizate și programe de exerciții pentru a ajuta utilizatorii să-și atingă obiectivele de pierdere în greutate prin activitate fizică.

Utilizatorii pot alege dintr-o varietate de exerciții, cum ar fi cardio, forță și yoga, și pot monitoriza progresul lor prin intermediul aplicației.

„Lose It!” oferă, de asemenea, utilizatorilor posibilitatea de a se conecta cu prietenii și de a face schimb de sfaturi și sugestii pentru a atinge obiectivele de pierdere în greutate.

Aplicația este ușor de utilizat și poate fi personalizată în funcție de nevoile individuale ale utilizatorilor.

Pentru instalare Lose It! pe dispozitiv Android apăsați pe acest link. Pentru iPhone și iPad apăsați aici.

Alte aplicații de slăbit gratis

Iată alte câteva sugeștii de aplicații de slăbit gratis pe care le puteți încerca.

Lose Belly Fat in 30 Days

„Lose Belly Fat in 30 Days” este o aplicație de slăbit gratuită care oferă utilizatorilor programe de exerciții specifice pentru a tonifia mușchii abdominali și a elimina grăsimea din zona abdominală.

De asemenea, include planuri de antrenament personalizate și programe de exerciții pentru pierderea în greutate, precum și posibilitatea de a-și seta și monitoriza obiectivele de pierdere în greutate.

Aplicația poate fi descărcată din Google Play și este gratuită.

Ca să instalați această aplicație pentru slăbire accesați acest link de pe Magazin Play.

Lose Weight In 30 Days

„Lose Weight in 30 Days” este o aplicație de slăbit gratuită care pune la dispoziție utilizatorilor numeroase instrumente pentru a-și atinge obiectivele de pierdere în greutate în doar 30 de zile.

Aplicația include programe de exerciții specifice pentru a arde calorii și a stimula pierderea în greutate.

Utilizatorii pot alege dintr-o varietate de exerciții și pot monitoriza progresul lor prin intermediul aplicației.

De asemenea, oferă planuri de antrenament personalizate în funcție de nevoile individuale ale utilizatorilor.

Aplicația include, de asemenea, un jurnal alimentar pentru a-i ajuta pe utilizatori să-și monitorizeze dieta și să facă alegeri alimentare sănătoase.

Utilizatorii pot adăuga alimente și băuturi la jurnalul lor, precum și să monitorizeze caloriile, proteinele, carbohidrații și grăsimile pe care le consumă.

„Lose Weight in 30 Days” oferă, de asemenea, utilizatorilor posibilitatea de a-și seta obiective de pierdere în greutate și de a-și monitoriza progresul în timp ce încearcă să atingă aceste obiective în doar 30 de zile.

Aplicația oferă, de asemenea, posibilitatea de a monitoriza progresul prin intermediul graficelor și statisticilor.

Puteți să instalați aplicația ”Lose Weight In 30 Days” de pe Magazin Play accesând acest link.

7 Minutes Workout

„7 Minutes Workout” este o aplicație de slăbit gratuită care oferă utilizatorilor un program de exerciții de 7 minute, conceput pentru a arde calorii și a stimula pierderea în greutate.

Aplicația include un set de exerciții intense, cum ar fi flotări, fandări și genuflexiuni, care pot fi efectuate în doar 7 minute pe zi.

Utilizatorii pot monitoriza progresul lor prin intermediul aplicației și pot seta obiective de pierdere în greutate.

„7 Minutes Workout” oferă, de asemenea, utilizatorilor posibilitatea de a personaliza programul lor de exerciții, permițându-le să aleagă exercițiile pe care doresc să le efectueze și să le seteze dificultatea.

Aplicația include, de asemenea, posibilitatea de a monitoriza progresul prin intermediul graficelor și statisticilor.

Acesta este un program de exerciții eficient pentru cei care au un program încărcat, dar doresc să-și mențină forma fizică sau doresc să slăbească câteva kilograme.

Aplicația este gratuită, cu reclame de publicitate (nederanjante) în interfață. Poate fi instalată pe telefon Android de pe Magazin Play.

Similar Posts

3 Comments

  1. Am instalat MyFitnessPal. Foarte bună aplicație, probabil cea mai bună daca vrei să slăbești sau să știi ce și cât mănânci. Păcat că nu e în limba română.

  2. Am instalat Mai suplă în 30 de zile. Aplicația este perfecta, dar nu e ușoară. O recomand tuturor. Am slăbit 2 kg în 6 zile!!

  3. Am încercat 7 Minutes Workout. Foarte bună aplicația. Găsești multe exerciții complicate dar și ușoare, deci dacă pentru tine e importantă mișcarea această aplicație e perfectă. Chiar te ajută să slăbești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *