Aplicații GPS offline: cele mai bune în 2024 care funcționează fără internet

aplicații GPS offline

Cele mai bune aplicații GPS offline în 2024, care funcționează fără internet și sunt gratuite.

Aplicația Google Maps (Hărți), pe care o găsim preinstalată pe telefoanele cu Android, este una dintre cele mai bune aplicații GPS, dar funcționează bine doar cu o conexiune constantă la internet.

Este adevărat că Google Maps permite să descarci o hartă pe telefon, care poate fi consultată apoi fără conexiune internet, dar este o hartă limitată și care se șterge automat după 30 de zile.

Dacă plănuiți să călătoriți într-o zonă mai izolată, unde conexiunea internet nu este stabilă, este recomandat să instalați pe telefon o aplicație GPS offline, care permite descărcarea hărților pe telefon, astfel le puteți consulta fără să aveți conexiune internet.

Iată care sunt cele mai bune aplicații GPS fără net în 2024.

Cea mai bună aplicație GPS 2024 fără internet, HERE WeGo

Cea mai buna aplicație GPS offline pentru telefon Android

Aplicația HERE WeGo este o aplicație GPS offline gratuită și fără reclame de publicitate, disponibilă pe platforma Android și iOS, care oferă utilizatorilor hărți detaliate, informații despre trafic în timp real, dacă există conexiune internet și funcții avansate pentru planificarea călătoriilor.

Unul dintre cele mai importante avantaje ale aplicației HERE Maps este posibilitatea de a descărca hărți offline, astfel încât utilizatorii să poată obțină informații despre ruta dorită chiar și atunci când nu au acces la internet.

Aceasta este o caracteristică importantă pentru cei care călătoresc în zone cu conexiuni internet slabe sau cu fără semnal.

Aplicația oferă, de asemenea, o gamă largă de opțiuni de personalizare, cum ar fi posibilitatea de a adăuga puncte de interes personalizate, cum ar fi benzinăriile sau restaurantele și de a salva locații favorite pentru acces rapid.

Utilizatorii pot, de asemenea, să salveze rute pentru a le utiliza ulterior.

Dacă există conexiune internet, informațiile despre trafic în timp real sunt un alt avantaj major al aplicației.

Acestea ajută utilizatorii să evite zonele cu trafic aglomerat și să găsească rute mai rapide.

Aplicația utilizează datele de trafic în timp real pentru a furniza informații despre accidente, blocaje, radare de viteză și alte probleme de trafic.

Aplicația oferă, de asemenea, funcții avansate de navigare, cum ar fi indicatoare de direcție, informații despre limitele de viteză și opțiuni de evitare a traficului.

Utilizatorii pot, de asemenea, să personalizeze setările de navigare, cum ar fi viteza de actualizare a hărții și nivelul de detalii al hărții.

Cu un design intuitiv și funcții avansate, HERE WeGo este o aplicație GPS puternică și versatilă pentru planificarea călătoriilor.

Aceasta este o alegere excelentă pentru cei care călătoresc des sau pentru cei care doresc să aibă acces la hărți detaliate și informații despre trafic în timp real, chiar și atunci când nu au acces la internet.

În plus, aplicația HERE Maps oferă și funcții de transport public, precum informații despre rutele de autobuz, tren sau metrou și opțiunea de a planifica călătorii în acest mod.

Utilizatorii pot vedea orare, prețuri și alte informații relevante despre transportul public din zona respectivă.

În concluzie, HERE Maps este o aplicație GPS offline completă și versatilă, care oferă utilizatorilor o gamă largă de funcții pentru a planifica călătoriile lor, fie că se deplasează cu mașina, transportul public sau chiar pe jos.

Caracteristicile sale de harți offline, personalizare și informații despre trafic în timp real fac din ea o alegere excelentă pentru orice utilizator care caută o soluție de navigare avansată și gratuită.

Ca să instalați aplicația HERE WeGo pe telefoane Android apăsați aici. Pentru iPhone accesați acest link.

Aplicație GPS fără internet complet gratuită, MAPS.ME

Cea mai bună aplicație GPS fără internet pentru Android

Aplicația Maps.Me este o aplicație avansată de navigare GPS offline, care oferă utilizatorilor hărți detaliate și informații precum poziția lor, indicatoare de direcție, distanța și timpul estimat până la destinație, fără a fi nevoie de conexiune la internet.

Unul dintre cele mai importante avantaje ale aplicației este posibilitatea de a descărca hărți offline pentru peste 150 de țări și regiuni, care conțin numeroase puncte de interes precum hoteluri, restaurante, benzinării și multe altele.

Aceasta permite utilizatorilor să consulte hărțile în orice locație, chiar și atunci când nu au acces la internet sau când conexiunea la internet este instabilă.

De exemplu, dacă un utilizator se află într-o zonă rurală sau într-o țară străină și nu are acces la internet, acesta poate utiliza aplicația Maps.Me Pro pentru a naviga în siguranță către destinația dorită.

Aplicația oferă, de asemenea, funcții avansate de navigare GPS precum indicații de direcție vocală, informații despre limitele de viteză și opțiunea de evitare a traficului.

Utilizatorii pot, de asemenea, să personalizeze setările de navigare, cum ar fi viteza de actualizare a hărții și nivelul de detalii al hărții.

De exemplu, un utilizator poate alege să afișeze doar drumurile principale pe hartă pentru a economisi spațiu de stocare sau poate ajusta nivelul de detalii pentru a vedea mai multe informații despre punctele de interes din zonă.

Aplicația oferă, de asemenea, o gamă largă de opțiuni de personalizare, cum ar fi posibilitatea de a selecta diferite tipuri de hărți, cum ar fi harta satelit sau harta terestră, și de a adăuga puncte de interes personalizate.

Utilizatorii pot, de asemenea, să salveze locații favorite pentru acces rapid și să planifice rute utilizând diferite mijloace de transport, cum ar fi mașina sau transportul public.

De exemplu, un utilizator poate planifica o călătorie cu mașina între două orașe și poate vedea informații precum distanța și timpul estimat pentru fiecare etapă a călătoriei.

Cu un design intuitiv și funcții avansate, Maps.Me este o aplicație GPS puternică și versatilă pentru planificarea călătoriilor.

Aceasta este o alegere excelentă pentru cei care călătoresc des sau pentru cei care doresc să aibă acces la hărți detaliate și informații precum poziția lor, chiar și atunci când nu au conexiune la internet.

Ca să instalați MAPS.ME pe telefon Android apăsați aici. Pentru iPhone apăsați aici.

Aplicații GPS offline Android, Sygic

Cel mai bun GPS offline pe telefon

Aplicația Sygic GPS Navigation & Maps este o aplicație GPS offline, foarte avansată, care oferă utilizatorilor hărți detaliate și informații precum poziția lor, indicatoare de direcție, distanța și timpul estimat până la destinație, fără a fi nevoie de conexiune la internet.

Aplicația oferă opțiunea de a descărca hărți offline pentru peste 200 de țări și regiuni, inclusiv puncte de interes precum hoteluri, restaurante, benzinării și multe altele.

Aceasta permite utilizatorilor să planifice călătoriile lor în orice locație, chiar și atunci când nu au acces la internet sau când conexiunea la internet este instabilă.

De exemplu, dacă un utilizator se află într-o zonă izolată sau într-o țară străină și nu are acces la internet, acesta poate utiliza aplicația Sygic GPS Navigation & Maps pentru a naviga în siguranță către destinația dorită.

Aplicația oferă, de asemenea, funcții avansate de navigare precum indicația vocală, informații despre limitele de viteză și opțiunea de evitare a traficului în timp real.

Aplicația include, de asemenea, caracteristici precum „Modul de condus noaptea” care se adaptează automat la lumina din mediul înconjurător pentru a fi mai ușor de citit, și „Modul de condus pentru camion” care ajută utilizatorii să ocolească drumurile cu restricții pentru camioane.

Cu un design intuitiv și funcții avansate, hărți detaliate și mereu actualizate, Sygic GPS Navigation & Maps este o aplicație puternică și versatilă pentru planificarea celui mai bun parcurs atunci când călătoriți.

Această aplicație GPS nu este în totalitate gratuită, poate fi descărcată gratis de pe Google Play sau App Store, dar unele funcții sunt contra cost.

Oricum, versiunea completă poate fi testată gratuit pe o perioadă de 7 zile, apoi puteți decide dacă o păstrați sau nu.

Pentru instalare pe Android apăsați aici. Pentru iPhone apăsați aici.

Aplicații GPS fără net gratis, MapFactor

GPS fără net pe telefon

Aplicația MapFactor GPS Navigation este o altă aplicație GPS offline, care oferă utilizatorilor hărți detaliate și informații despre poziția lor, indicatoare de direcție, distanța și timpul estimat până la destinație.

Aplicația permite să descărcați hărți offline pentru peste 150 de țări și regiuni, astfel, utilizatorii pot planifica călătoriile lor și să aibă informații în orice locație, chiar și atunci când nu au acces la internet.

Printre numeroasele opțiuni disponibile găsim:

  • indicații vocale în diferite limbi
  • afișarea distanței și prezentarea viitoarei manevre
  • afișarea pe hartă a punctelor de interes
  • modul 2D sau 3D pentru hărți
  • rute pentru mașini, camion, transport public, bicicletă sau pe jos
  • conectivitate cu Android Auto
  • hărți offline actualizate

Ca să instalați MapFactor de pe Google Play apăsați aici. Pentru iOS accesați acest link de pe App Store.

Navigator GPS fără internet gratis, precis și detaliat, OsmAnd

Aplicația OsmAnd GPS Navigation & Maps este o aplicație GPS offline de înaltă calitate, care oferă utilizatorilor hărți detaliate și informații precum poziția lor, indicatoare de direcție, distanța și timpul estimat până la destinație, fără a fi nevoie de o conexiune la internet.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale aplicației este posibilitatea de a descărca hărți offline pentru peste 200 de țări și regiuni, inclusiv puncte de interes precum hoteluri, restaurante și benzinării.

Aceasta permite utilizatorilor să călătorească cu mașina oriunde, chiar și în locuri izolate unde nu au acces la internet sau când conexiunea la internet este instabilă.

Aplicația oferă, de asemenea, funcții avansate de navigare precum indicatoare de direcție vocală, informații despre limitele de viteză și opțiunea de evitare a traficului în timp real.

Utilizatorii pot personaliza setările de navigare, cum ar fi viteza de actualizare a hărții și nivelul de detalii al hărții, astfel încât să poată economisi spațiu de stocare sau să vadă mai multe informații despre punctele de interes din zonă.

Aplicația include, de asemenea, caracteristici precum „Modul de condus noaptea” care se adaptează automat la lumina din jurul tău pentru a fi mai ușor de citit și „Modul de condus pentru bicicletă” care te ajută să găsești rute adecvate pentru a merge cu bicicleta.

Utilizatorii pot, de asemenea, să salveze locații favorite pentru acces rapid și să planifice rute utilizând diferite mijloace de transport, cum ar fi mașina sau transportul public.

OsmAnd GPS Navigation & Maps oferă, de asemenea, suport pentru mai multe limbi, inclusiv limba română, ceea ce face ca utilizarea să fie mai ușoară pentru utilizatorii din Romania.

Aplicația este menținută de o comunitate activă de utilizatori care contribuie la actualizarea hărților și adăugarea de puncte de interes, ceea ce înseamnă că hărțile sunt întotdeauna la zi.

Este o aplicație GPS potrivită pentru cei care călătoresc în zone mai puțin cunoscute sau care au nevoie de informații precum rute alternative sau evitarea traficului în timp real.

Datorită opțiunii de a descărca hărți offline, această aplicație este perfectă pentru cei care călătoresc în țări sau zone în care accesul la internet poate fi limitat sau instabil.

Pentru instalare pe telefon Android de pe Magazin Play apăsați pe acest link. Pentru iOS accesați acest link de pe App Store.

GPS fără net pe telefon Android, Navmii

Navmii este o aplicație GPS gratuită, care oferă utilizatorilor o varietate de caracteristici avansate de navigare și planificare a călătoriilor.

Una dintre cele mai importante caracteristici ale acestei aplicații este posibilitatea de a descărca hărți offline pentru mai mult de 200 de țări și regiuni din întreaga lume, utilizând hărți OpenStreetMap.

Interfața grafică este frumoasă și ușor de utilizat, cu meniuri accesibile și este tradusă în limba română.

Utilizatorii pot personaliza setările de navigare, cum ar fi viteza de actualizare a hărții și nivelul de detalii al hărții, astfel încât să poată economisi spațiu de stocare sau să vadă mai multe informații despre punctele de interes din zonă.

Aplicația Navmii este un instrument puternic și versatil pentru planificarea călătoriilor, cu o comunitate activă de utilizatori care contribuie la actualizarea hărților și adăugarea de puncte de interes, ceea ce înseamnă că hărțile sunt întotdeauna la zi.

Funcția de căutare destinație este ușor de utilizat și permite utilizatorilor să planifice rute utilizând diferite mijloace de transport, cum ar fi mașina sau transportul public.

În concluzie, Navmii este o aplicație GPS offline puternică și flexibilă, care oferă utilizatorilor informații detaliate și funcții avansate de navigare, fără a fi nevoie de o conexiune la internet.

Ca să instalați aplicația GPS Navmii de pe Magazin Play apăsați pe acest link.

Similar Posts

4 Comments

  1. Recomand HERE WeGo. Am folosit această aplicație prin mai toată Europa și nu am fost niciodată dezamăgit.

  2. Va salut ! Am cumparat de 3 ani si ceva , o licenta Basic World and Traffic , cu 3 actualizari harti anuale pe viata . A functionat acceptabil pana acum in 2023 , cand s-au gandit cei de la Sygic , ca ghidarea vocala este o caracteristica premium si au blocat-o . Trebuie cumparata alta licenta Premium ca sa activezi vocea . Asta in conditiile in care cea mai slaba navigatie de pe piata , lasa ca optiune inclusa , free si obligatorie ghidarea vocala .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *