Aplicații de dating 2024 în România pentru întâlniri și matrimoniale

Aplicații de dating România

Top cele mai importante aplicații de dating 2024 în România pentru întâlniri, socializare și matrimoniale.

Aplicațiile de dating sunt o modalitate populară și accesibilă de a întâlni noi persoane în România.

Acestea oferă utilizatorilor posibilitatea de a descoperi potențiali parteneri compatibili prin intermediul algoritmilor de potrivire și caracteristicilor precum profilurile, fotografiile și interesele.

Aplicațiile de dating sunt ușor de utilizat prin intermediul smartphone-urilor și pot fi utilizate atât pentru relații serioase cât și pentru a întâlni persoane noi pentru socializare.

Există o varietate de opțiuni disponibile în România, cum ar fi Tinder, Facebook Dating, Happn sau Bumble, fiecare cu caracteristici unice și funcții care se potrivesc nevoilor diferiților utilizatori.

Iată cele mai importante aplicații de dating în România dacă doriți să întâlniți persoane noi.

Facebook Dating

Facebook Dating este o funcție de întâlniri lansată de Facebook în anul 2019.

Aceasta oferă utilizatorilor posibilitatea de a întâlni noi persoane care au aceleași interese și preferințe prin intermediul platformei Facebook.

Funcția este disponibilă în peste 200 de țări și este integrată în aplicația Facebook existentă.

Pentru a utiliza această funcție, utilizatorii trebuie să creeze un profil separat de dating, care include informații precum interesele, preferințele și fotografii.

După ce au creat profilul, utilizatorii pot descoperi potențiali parteneri prin intermediul sugestiilor de întâlniri, care se bazează pe interesele și activitățile lor pe Facebook.

Trebuie specificat că prietenii din lista persoanei care își face profil pe Dating nu vor primi nicio notificare și nu vor avea acces la acest profil.

Folosirea este simplă: imediat după ce terminați cu setările profilului o să puteți vedea persoanele care vi se potrivesc.

Dacă un profil vă atrage atenția și vă place apăsați pe inimioară. Dacă profilul nu vă este pe plac apăsați pe X.

Dacă două persoane se plac reciproc pot intra în contact prin intermediul mesageriei instant.

Facebook Dating oferă, de asemenea, o caracteristică de Secret Crush, care permite utilizatorilor să adauge persoane care îi interesează într-o listă secretă.

Dacă persoana adăugată și adaugă utilizatorul înapoi la lista lor secretă, ambii vor fi notificați că au un „Secret Crush” comun și vor putea iniția o conversație.

Facebook Dating poate fi utilizat și prin intermediul serviciului de întâlniri evenimentelor, care permite utilizatorilor să vadă potențiali parteneri care participă la aceleași evenimente pe care le-au indicat ca fiind interesați.

Un avantaj major al Facebook Dating este că permite utilizatorilor să își folosească informațiile și activitățile de pe Facebook pentru a-și găsi potențiali parteneri compatibili.

De asemenea, permite utilizatorilor să cunoască mai bine persoanele cu care ies înainte să se întâlnească în persoană, deoarece pot vedea activitățile și interesele lor pe Facebook.

Aplicația Facebook este, în general, preinstalată pe telefon. Dacă nu o aveți o puteți instala de pe Magazin Google Play (Android) sau App Store (iPhone).

Tinder

Tinder este una dintre cele mai populare aplicații de dating din lume, cu milioane de utilizatori activi în fiecare zi.

Aplicația a fost lansată în 2012 și a devenit rapid un succes, devenind una dintre cele mai populare opțiuni pentru cei care caută să-și găsească partenerul potrivit.

Tinder este o aplicație gratuită, care poate fi descărcată pentru iOS și Android.

După înregistrarea cu contul de Facebook sau număr de telefon, utilizatorii pot seta criterii de căutare, precum vârsta și locația, și pot vedea profilurile potențialilor parteneri.

Dacă un utilizator este interesat de un profil, poate da glisa (swipe) la dreapta, iar dacă nu, poate da glisa la stânga.

Dacă ambii utilizatori dau „swipe” la dreapta,  pot începe să comunice prin mesageria instat pusă la dispoziție de aplicație.

Aplicația Tinder este cunoscută pentru simplitatea sa și viteza cu care poți găsi potențiali parteneri.

În plus, este foarte intuitivă și ușor de utilizat, făcând-o accesibilă pentru toți.

De asemenea, aplicația este foarte populară printre tineri, dar poate fi utilizată de oricine, indiferent de vârstă sau orientare sexuală.

Tinder a devenit foarte popular în ultimii ani, iar numărul de utilizatori activi a crescut exponențial.

Astăzi, aplicația are milioane de utilizatori activi din întreaga lume, iar acest număr continuă să crească.

De asemenea, aplicația a devenit una dintre cele mai populare opțiuni pentru cei care caută să-și găsească partenerul potrivit, cu multe povești de succes despre cupluri care și-au găsit jumătatea prin intermediul Tinder.

Aplicația Tinder poate fi descărcată pe telefon Android de pe Magazin Play, iar pentru iPhone de pe App Store.

Bumble

Bumble este o aplicație de dating care a fost lansată în 2014 și care a devenit rapid una dintre cele mai populare opțiuni pentru cei care caută să-și găsească partenerul potrivit.

Aplicația Bumble este similară cu Tinder, dar se deosebește prin faptul că femeile au controlul în ceea ce privește începerea conversațiilor.

Pentru a înregistra un cont Bumble, utilizatorii trebuie să descarce aplicația și să-și creeze un profil cu informații precum vârsta, locația și interesele.

După ce au creat un profil, utilizatorii pot vedea profilurile potențialilor parteneri și pot da „swipe” la dreapta sau la stânga pentru a indica dacă sunt sau nu interesați.

Dacă ambii utilizatori dau „swipe” la dreapta, se pot începe să discute.

Însă, diferența față de alte aplicații de dating, este că femeile au controlul în ceea ce privește începerea conversațiilor.

Dacă un bărbat este interesat de o femeie, el poate da „swipe” la dreapta, dar ea trebuie să înceapă conversația în termen de 24 de ore.

Dacă ea nu o face, acea conexiune se va pierde.

Bumble este o aplicație foarte populară printre femei, deoarece le oferă un control mai mare asupra cine le poate contacta și cine poate începe conversația.

Aplicația este gratuită, dar există și opțiuni de abonament care oferă acces la funcții suplimentare.

Ca să descărcați Bumble pe telefon Android accesați Magazin Play aici, pentru iPhone accesați acest link de pe App Store.

Happn

Happn este o aplicație de dating unică ce își propune să transforme întâlnirile virtuale în conexiuni reale.

Cu peste 100 de milioane de membri, Happn îți permite să găsești persoanele cu care te-ai intersectat în viața reală – persoane pe care destinul a decis că ar trebui să le întâlnești.

Funcționează astfel: când treci pe lângă un alt utilizator Happn, profilul acestuia apare în aplicația ta.

Dacă cineva îți atrage atenția, îi poți aprecia profilul în secret.

Persoana respectivă nu va afla, decât dacă apreciază și ea profilul tău.

Pentru a ieși în evidență, poți trimite un „SuperCrush”, permițându-ți să trimiți un mesaj chiar înainte de a forma un „Crush”.

Dacă aprecierea este reciprocă, atunci „Crush”-ul este al tău și puteți începe să discutați.

Aplicația Happn este gratuită pentru descărcare și utilizare.

Pentru acces la mai multe funcții, poți trece la versiunea Premium printr-o subscripție.

Cu Premium, ai acces la lista persoanelor care ți-au apreciat profilul și poți trimite SuperCrush-uri profilurilor tale preferate.

Happn pune un mare accent pe reciprocitate și confidențialitate: nu vei primi mesaje de la cineva care nu te interesează și locația ta nu este vizibilă altor membri.

Aplicația îți arată doar locurile în care te-ai intersectat cu alți membri.

De asemenea, te lasă să decizi când ești gata să te întâlnești cu „Crush”-ul tău, reducând astfel stresul și presiunea legate de întâlnirile obișnuite​​.

Ca să instalezi gratuit aplicația Happn pe telefon Android accesează Google Play aici, iar pentru iPhone accesează App Store aici.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *