Cele mai bune aplicații de făcut bani reali pe telefon Android și iPhone în 2022

Vrei să câștigi niște bani din aplicații, dar nu știi care este cea mai bună aplicație de făcut bani reali pe telefon Android și iPhone în 2022?

Ai încercat mai multe aplicații care te plătesc pe telefon, dar ai rămas dezamăgit pentru că ți-ai dat seama că doar pierdeai timpul și nu câștigai mai nimic?

În acest articol găsiți o listă cu cele mai bune aplicații de câștigat bani pe net, multe dintre ele plătesc prin PayPal sau cont bancar, astfel, aceste aplicații, vă permit să măriți veniturile fără prea mare efort.

Înainte de a vă vorbi despre cele mai bune aplicații care te plătesc bani reali, trebuie făcută o premisă. Dacă sunteți în căutarea unei aplicații de câștigat sute de euro pe lună, vă informez că momentan nu există nimic de acest fel.

Dacă efectuați o căutare pe Magazin Play, veți găsi zeci și zeci de aplicații care vă promit că o să câștigați bani pe net cu ușurință, cu titluri și sloganuri foarte atrăgătoare.

În schimb, realitatea este foarte diferită. Multe dintre aceste aplicații de câștigat bani plătesc sume ridicole, altele acordă diverse tipuri de credite (monede virtuale, cupoane, bonuri de cumpărături etc.), iar altele (majoritatea, din păcate) sunt doar o mare pierdere de timp.

Totuși, unele aplicații de făcut bani pe telefon se deosebesc și chiar vă permit să câștigați bani reali fără prea mare dificultate.

Evident, nu o să fiți plătiți cu cifre astronomice, este vorba de sume modeste, dar care vă pot permite să aveți un venit suplimentar.

Haideți să vedem care sunt cele mai bune aplicații de făcut bani reali pe telefon Android și iPhone în 2022.

BeMyEye, o aplicație care te plătește bani reali pentru misiuni simple

BeMyEye este o aplicație de câștigat bani reali completând mici misiuni în orașul vostru.

În prezent, această aplicație este folosită de mai mult de 2.000.000 de oameni pentru a câștiga bani în plus.

Cum funcționează BeMyEye? După ce aplicația este instalată pe telefon, tot ce trebuie să faci este să rezervi misiunea de care ești cel mai interesat și să mergi acolo pentru a o finaliza.

Puteți să căutați misiuni pe o rază de maxim 50 de kilometri, deci utilizatorii care locuiesc în orașe mari sunt mai avantajați pentru că pot găsi mai ușor misiuni de îndeplinit.

Misiunile pe care trebuie să le îndepliniți sunt de diferite tipuri. Vi se poate cere să mergeți la un magazin, să faceți câteva poze și să discutați cu vânzătorul.

În alte misiuni poate va trebui să mergeți la un supermarket în căutarea unui anumit produs.

De asemenea, se poate întâmpla ca aplicația să vă solicite să participați la un test sau sondaj de acasă. În orice caz, va trebui să răspundeți la câteva întrebări rapide pentru a finaliza misiunea.

Odată aprobată misiunea ta, suma de bani va fi creditată în contul tău. Când ajungeți la 10 euro puteți solicita plata care poate fi făcută în contul bancar sau pe PayPal.

Aceasta este cu siguranță una dintre cele mai bune aplicații pentru a câștiga bani pe telefon Android și iPhone.

Pe Magazin Play, recenziile utilizatorilor din România sunt aproape toate pozitive. Dacă doriți să câștigați bani repede în plus, sfatul este să o încercați imediat.

Ca să instalați aplicația BeMyEye pe telefon Android apăsați pe acest link. Pentru iPhone accesați acest link.

Sweatcoin, aplicația care te plătește ca să mergi pe jos

Sweatcoin este o aplicație pentru Android și iOS care te plătește pentru activitate fizică. Fiecare pas făcut, alergare sau mers pe jos, este contorizat de aplicație și îți permite să colectezi monede (Sweatcoin), care pot fi apoi schimbate cu premii.

În plus, aplicația oferă zilnic recompense dacă te uiți la publicitate. Recompensele pot fi de la 0 până la 1000 de Sweatcoin.

O caracteristică interesantă este ”Daily 2x Boost”. Practic, 20 de minute pe zi poți să dublezi monedele pe care le câștigi mergând.

Premiile care pot fi schimbate cu monede Sweatcoin sunt diferite, de exemplu poți cumpăra aplicații, jocuri, cursuri sau poți avea reduceri la unele produse.

Există și o versiune ”Premium” care, dacă plătești un abonament, îți permite să cumperi produse mai de valoare, să schimbi Sweatcoin cu bani reali sau să cumperi de pe Amazon.

Ca să instalezi Sweatcoin pe telefon Android apasă aici. Pentru iPhone apasă aici.

EyeEm, aplicație de câștigat bani online din vânzarea pozelor tale

EyeEm este una dintre cele mai bune aplicații de făcut bani vânzând fotografiile tale.

Această aplicație are peste 10.000.000 de instalări și vă permite să vă alăturați unei comunități de 20 de milioane de fotografi din întreaga lume.

Fotografiile voastre vor fi distribuite pe magazinul EyeEM și în alte site-uri celebre precum Getty Images, unde, în cazul vânzării, veți primi un comision egal cu 50% din costul fotografiei.

Tehnologia folosită permite acestei aplicații să identifice cele mai bune fotografii și să le ofere vizibilitate maximă.

Dacă faci fotografii de calitate, este foarte probabil să le poți vinde înaintea celorlalți.

Lucrul interesant este că fotografiile voastre pot fi vizualizate și achiziționate în întreaga lume.

După instalarea aplicației, vă puteți înregistra prin intermediul contului Google, Facebook sau e-mail.

Apoi vi se vor solicita datele personale și când terminați veți putea începe să vindeți fotografii imediat.

Plățile se fac pe contul PayPal.

Ca să încercați aplicația EyeEm pe telefon Android o puteți descărca de pe Magazin Play apăsând pe acest link. Pentru iPhone apăsați aici.

Dreamstime: Sell Your Photos

O altă aplicație de câștigat bani vânzând fotografiile tale este pusă la dispoziție de Dreamstime, unul dintre cele mai mari depozite de fotografii.

Prin vânzarea fotografiilor cu Dreamstime, poți câștiga până la 12 USD pentru fiecare fotografie vândută.

Aplicația îți permite, de asemenea, să faci și să salvezi fotografii direct în ea, chiar și fără o conexiune la internet.

Odată restabilită conexiunea, aplicația poate sincroniza automat fotografiile cu contul tău de pe Dreamstime, astfel le face imediat disponibile pentru vânzare.

Dreamstime oferă, de asemenea, un serviciu numit Keymasters Program, care îi ajută pe cei mai buni fotografi să câștige mai mult cu fotografiile lor.

Dacă vrei să încerci aplicația Dreamstime pe Android apasă pe acest link. Pentru iPhone apasă aici.

Fiverr, marketplace unde poți vinde servicii digitale

În această listă cu aplicații de câștigat bani, nu poate să lipsească Fiverr: cea mai mare piață de servicii freelance din lume.

Ți-ar plăcea să câștigi niște bani în plus lucrând ca scriitor de articole, traducător, designer grafic sau programator?

În acest caz, poți deveni vânzător pe Fiverr și poți oferi serviciile tale contra cost direct de acasă.

Lucrul de acasă ca freelancer este deosebit de confortabil în această perioadă, așa că aceasta este o oportunitate pe care nu o poți rata.

După ce descarci și instalezi aplicația, poți să-ți faci un cont gratuit și să creezi primul tău ”Gig”, adică serviciul digital pe care dorești să-l vinzi.

Este foarte util de știut că Fiverr aplică un comision de 20% pentru fiecare Gig vândut și că plata se face după 14 zile de la livrarea comenzii.

Ca să instalezi Fiverr pe Android apasă pe acest link. Pentru iPhone apasă aici.

Daedalus Online, aplicația care te plătește pentru sondaje

Daedalus Online este o aplicație care te plătește bani reali pentru sondaje și opinii.

Sondajele pot aborda teme precum lansări de produse, testarea de produse noi, măsurarea satisfacției clienților asupra unui serviciu, testarea de reclame tv și multe altele.

În funcție de dificultatea și lungimea sondajului vei primi puncte, care apoi pot fi transformate în bani reali.

Pragul minim ca să transformi punctele în bani este de 1000 de puncte, care corespund sumei de 10 euro. Plata se face prin transfer bancar.

Ca să instalezi aplicația Daedalus Online pe telefon Android apasă pe acest link.

Big Time Cash, aplicația care te plătește ca să te joci

Big Time Cash este o aplicație care te plătește să te joci.

Aplicația pune la dispoziție numeroase jocuri, dar la început o să te poți juca cu doar câteva dintre ele.

Pe măsură ce înaintezi în nivel se vor debloca tot mai multe jocuri.

Să câștigi bani cu Big Time Cash este foarte simplu: trebuie să te joci și să încerci să obții un punctaj cât mai mare.

Cu cât punctajul este mai mare cu atât vei primi mai multe bilete (ticket).

Când ajungi la un anumit număr de bilete, acestea se pot converti în bani reali, de exemplu 10.000 de bilete sunt 0,10$.

Când ajungi la 10$ poți să ceri plata în contul PayPal.

O dată la 2 zile aproximativ (de multe ori zilnic) se face o loterie și se alege un bilet câștigător.

Ca să participi la această loterie nu trebuie să faci nimic, trebuie doar să ai bilete disponibile în contul tău.

Deci este de preferat să nu schimbi imediat biletele pe bani reali pentru că dacă ai mai multe bilete disponibile în cont, șansele să fie extras câștigător un bilet de-al tău cresc.

La început biletele se câștigă mult mai ușor pentru că sunt oferite numeroase bonusuri.

Mai încolo va fi mult mai dificil să acumulezi bilete, dacă între timp nu vei deveni un adevărat expert în cel puțin unul dintre jocurile puse la dispoziție de aplicație.

Bineînțeles, Big Time probabil nu îți permite să te îmbogățești, dar cu siguranță îți permite să câștigi niște bani, punând în valoare pasiunea pentru jocuri.

Ca să instalezi Big Time Cash pe telefon Android apasă aici. Pentru iPhone accesează acest link.

Earn Money: Get Paid Get Cash, una dintre cele mai bune aplicații de făcut bani pe telefon de acasă

Earn Money este o aplicație de câștigat bani reali pe telefon prin finalizarea unor activităților simple din cadrul aplicației. Puteți viziona videoclipuri, completa chestionare simple, să testați diferite servicii, să testați jocuri sau pur și simplu să vă dați părerea.

Cum funcționează Earn Money? După ce aplicația este instalată pe telefon sau tabletă, tot ce trebuie să faceți este să finalizați sarcinile care vi se vor cere. Puteți face totul de acasă.

Prin finalizarea sarcinilor, câștigați puncte pe care apoi le puteți transforma în bani și puteți solicita plata în contul PayPal.

Pentru a utiliza această aplicație de făcut bani pe telefon, există câteva reguli pe care va trebui să le respectați, altfel riscați blocarea contului:

  • Nu puteți crea mai mult de un cont
  • Nu falsificați adresa dvs. IP
  • Nu schimbați ID-ul dispozitivului Android
  • Nu faceți spam cu ajutorul codului dvs. de identificare

Dacă încălcați chiar și una dintre aceste reguli, Earn Money vă va suspenda contul și nu veți mai putea câștiga bani.

În prezent, această aplicație de câștigat bani cu telefonul are peste 1.000.000 de instalări și mai mult de 223.000 de recenzii, cu un scor pozitiv de 4,8 stele din 5.

Ca să instalați această aplicație pe telefon Android de pe Magazin Play accesați acest link.

4 comentarii la „Cele mai bune aplicații de făcut bani reali pe telefon Android și iPhone în 2022”

  1. BeMyEye este utila, daca ai timp se merita sa indeplinesti misiuni și plateste cu adevarat. Eu am primit dupa 2 zile peste 20 misiuni. Stau in Bucuresti. Recomand sa incercati, este chiar distractiv.

    Răspunde
  2. Nu recomand Dreamstime, am pierdut doar timpul să fac și să încarc poze. Într-un an am vândut doar 2poze și am în cont 0,18$. Ca să scoți banii trebuie să ajungi la minim 100$. Pierdere de timp.

    Răspunde

Lasă un comentariu