Programe de descărcat muzică gratis pe laptop sau PC Windows

program de descarcat muzica

Alege cel mai bun program de descărcat muzică gratis în 2024.

Descărcarea melodiilor pe calculator în format MP3 poate părea complicată la prima vedere, dar există programe gratuite care fac acest proces foarte ușor și rapid.

În acest articol găsiți o listă cu cele mai bune programe de descărcat muzică gratis, astfel poți să-ți creezi o colecție de melodii pe care le poți asculta oricând, chiar dacă nu ești conectat la internet.

Citește și articolul: Aplicații de descărcat muzică pe telefon.

Cel mai bun program de descărcat muzică gratis în 2024, Songr

Programul gratuit Songr, considerat de mulți utilizatori ca fiind cel mai bun software gratuit pentru descărcarea de muzică, este o opțiune exclusivă pentru Windows, care oferă posibilitatea de a asculta și descărca melodii în format MP3 de pe internet.

Cu o interfață grafică simplă și ușor de utilizat, descărcarea melodiilor preferate cu Songr este un proces foarte intuitiv.

Trebuie doar să introduceți titlul melodiei sau numele artistului în bara de căutare, apoi să apăsați tasta Enter.

În scurt timp, programul va genera o listă cu melodiile găsite pe diferite site-uri de streaming, permițându-vă să selectați și să descărcați cele dorite pe calculatorul dumneavoastră.

Lista de melodii poate fi organizată după durată, bitrate sau motorul de căutare, facilitând astfel găsirea rapidă a ceea ce căutați.

De asemenea, melodiile pot fi ascultate în streaming cu player-ul dumneavoastră preferat înainte de a le descărca, astfel încât să vă asigurați că sunt de calitate. Download Songr de aici.

Un program de descărcat muzică simplu de folosit, MP3jam

MP3jam este un program rgratuitil care oferă posibilitatea de a descărca muzică gratis în format MP3 pe computer.

Programul funcționează ca un motor de căutare care poate identifica melodii în diferite surse online, permițându-vă să le ascultați în streaming sau să le descărcați direct pe computer sau laptop.

Interfața grafică intuitivă facilitează utilizarea programului, chiar și pentru utilizatorii fără experiență în descărcarea de muzică.

Procesul de căutare este foarte simplu – trebuie doar să introduceți titlul sau numele artistului în câmpul de căutare și să apăsați „Search”.

MP3jam va afișa o listă cu melodiile disponibile pe site-urile de muzică online.

Programul permite ascultarea melodiilor înainte de descărcare, astfel încât să puteți verifica calitatea și să fiți siguri că este melodia dorită.

De asemenea, este important de menționat că MP3jam este un software gratuit, dar versiunea sa standard permite descărcarea a doar 3 melodii într-un interval de timp limitat (una la fiecare 5 minute).

Dacă doriți să eliminați această limitare, puteți cumpăra versiunea premium la un cost suplimentar.

Cu toate acestea, această limitare poate fi acceptabilă dacă nu aveți nevoie de descărcări rapide și frecvente. Download MP3jam de aici.

Descarcă muzică gratis pe laptop cu Lacey

Dacă doriți să descărcați rapid muzică gratuită pe computer sau laptop, Lacey poate fi o soluție excelentă.

Acest software vă permite să descărcați melodii de pe diferite servicii de streaming muzical, precum SoundCloud, MixCloud, QQMusic și multe altele.

Lacey este un program simplu și eficient, cu o interfață intuitivă și un proces de descărcare rapid.

Folosirea Lacey este extrem de ușoară, trebuie doar să tastați numele artistului sau al melodiei în câmpul de căutare și apoi să apăsați pe „Search”.

Veți obține rezultate care includ numele artistului, titlul melodiei, durata, formatul (cum ar fi MP3 sau M4A) și bitrate-ul.

Pentru a descărca o melodie, faceți un dublu-click pe titlul dorit.

Descărcarea este rapidă, iar melodia va fi salvată pe calculator în câteva secunde (timpul variază în funcție de dimensiunea acesteia).

Lacey permite chiar până la 10 download-uri simultan.

Ce este și mai interesant, Lacey nu trebuie să fie instalat pe computer, este un program portabil.

Acest program de descărcat muzică gratis este compatibil cu orice sistem de operare Windows. Download Lacey Free Music Downloader de aici.

Descarcă muzică rapid și simplu cu Music2pc

Music2pc este un alt program gratuit și foarte bun pentru a descărca muzică MP3 de pe internet.

Acest software de descărcare muzică oferă acces la o vastă bibliotecă de mai mult de 100 de milioane de melodii.

Cum se descarcă muzică gratis cu acest program?

Pentru a folosi Music2pc, trebuie doar să introduceți numele artistului sau numele melodiei în bara de căutare și să faceți clic pe „Caută”.

Programul va efectua o căutare pe internet și va afișa o listă cu melodiile găsite.

Pentru a descărca o melodie, faceți clic pe butonul „Descarcă” lângă fiecare titlu.

Înainte de a descărca melodia pe computer, o puteți asculta mai întâi să vă asigurați că este de calitate și că este exact ceea ce ați căutat.

De asemenea, este important de menționat că Music2pc oferă o interfață intuitivă și ușor de utilizat, astfel încât oricine poate găsi și descărca muzică gratis cu ușurință.

Programul de descărcat muzică music2pc este disponibil doar pentru Windows. Download music2pc de aici.

FrostWire, un program de descărcat muzică și torrente

Dacă ești în căutarea unui program gratuit care să te ajute să descarci muzică MP3 de pe internet, FrostWire ar putea fi alegerea perfectă pentru tine.

Acesta este un client torrent care îți permite să descarci melodii din rețeaua BitTorrent sau de pe diferite servicii de streaming muzical.

Folosirea programului este foarte simplă: introdu numele melodiei sau al autorului în bara de căutare din stânga sus și apasă pe pictograma de căutare sau apasă Enter.

FrostWire va afișa imediat o listă cu toate rezultatele găsite.

Lângă fiecare rezultat, ai două pictograme pentru redare și descărcare, astfel încât să poți asculta melodia înainte de a o descărca.

Viteza de descărcare este bună, dar poate varia în funcție de sursă și de mărimea fișierului.

Progresul descărcării poate fi urmărit în panoul „Transferuri”.

În plus, cu FrostWire poți descărca orice alt tip de fișier torrent sau magnet link din rețeaua BitTorrent.

Este un program gratuit care merită încercat, având în vedere că oferă atât posibilitatea de a căuta și descărca muzică gratis direct din interfața programului, cât și posibilitatea de a descărca alte tipuri de fișiere din rețeaua BitTorrent.

Pentru a descărca programul FrostWire faceți click aici.

Descarcă muzică gratis și repede cu torrent

Vrei să descarci gratuit muzică pe PC și să o asculți oriunde te afli?

Protocolul BitTorrent poate fi o soluție ideală pentru tine.

Este un mod foarte popular de a descărca fișiere, incluzând muzică, de pe internet.

Pentru a descărca muzică prin acest protocol, trebuie să instalezi un software de tip P2P, cum ar fi qBitTorrent.

Acest program gratuit oferă toate funcțiile necesare pentru a descărca torrente și un motor de căutare intern care îți permite să găsești muzică sau orice alt tip de fișier direct din interfața sa, fără a fi nevoie să accesezi site-uri externe.

De asemenea, un avantaj al utilizării qBitTorrent este că nu conține reclame sau publicitate în interfața sa, astfel încât să ai o experiență de descărcare fără distracții sau întreruperi.

Ca să descărcați qBitTorrent faceți click aici.

Similar Posts

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *