Home Android Player audio Android: cele mai bune aplicații de ascultat muzică pe telefon

Player audio Android: cele mai bune aplicații de ascultat muzică pe telefon

by admin
1190 vizualizări
aplicatii de ascultat muzica fara net

Orice telefon Android poate fi folosit să asculți muzică, cu sau fără căști, dar ai nevoie de un player audio bun care să redea melodiile la cea mai înaltă calitate.

Așa cum faci de exemplu cu un computer, este posibil să încarci melodii, atât cât vă permite spațiul de stocare, pe orice telefon Samsung, Huawei, Asus și oricare alt smartphone care folosește Android, în folderul Muzică din spațiul intern sau pe cardul de memorie SD.

Ca să asculți muzică pe telefon există numeroase aplicații player audio disponibile, unele mai bune decât altele, dar, mai ales, cu mai multe funcții decât aplicația predefinită de muzică care se găsește preinstalată în sistem.

În acest articol găsești cele mai bune aplicații de ascultat muzică pe telefon Android, astfel poți să alegi un player audio Android care să satisfacă toate cerințele tale și să asculți muzică chiar dacă nu ești conectat la internet.

Citește și: Program de ascultat muzică pe laptop.

Cea mai bună aplicație de ascultat muzică pentru Android, Poweramp Music Player

Poweramp Music Player este, poate, cea mai populară aplicație player audio pentru Android.

Este o aplicație care ar trebui încercată, dacă ești în căutarea unei aplicații de ascultat muzică pe telefon.

Din păcate aplicația este gratuită doar 15 zile, după care, dacă doriți să mai folosiți acest player audio, trebuie să cumpărați versiunea ”Full”.

Interfața grafică este puțin mai complicată, în comparație cu alte aplicații player audio, pentru că oferă numeroase funcții și opțiuni pe care nu se găsesc la alte aplicații de ascultat muzică.

Printre cele mai importante evidențiez posibilitatea de a asculta muzică fără pauze, crossfade, suportă versurile melodiilor, pune la dispoziție numeroase opțiuni de personalizare și un egalizator grafic cu 10 canale.

În plus, Poweramp suportă aproape toate formatele audio, începând cu cele mai cunoscute (mp3, mp4, wma, ogg, flac, mpc) și terminând cu cele mai rar întâlnite, cum ar fi dsd, mka, opus și tak.

Dacă dorești să ai un player audio bun și complet cu care să asculți muzică pe telefon Android, atunci Poweramp merită încercat. Reține că este gratuit doar 15 zile.

Poți să descarci aplicația Poweramp de pe Magazin Play apăsând pe acest link.

Citește și: Descarcă muzică gratis pe laptop.

Cel mai bun player audio Android GRATUIT, AIMP

AIMP este versiunea pentru Android a celebrului player audio pentru PC Windows, o aplicație de ascultat melodii pe telefon perfectă pentru cine caută un player audio în stil clasic și cu multe opțiuni de ascultare disponibile.

Interfața grafică este curată și clară, astfel toți utilizatorii, chiar și cei mai nepricepuți nu vor avea greutăți la folosire.

Cu AIMP nu o să ai nici o problemă ca să asculți melodii pe telefon fără conexiune internet, pentru că aplicația este compatibilă cu majoritatea formatelor audio, printre care evidențiez mp3, wav, ogg, mp4, m4a, mpc, mod, opus, ape și multe altele.

Aplicația AIMP pentru Android include un egalizator cu 8 benzi, care îți va permite să asculți muzică pe telefon utilizând o gamă largă de parametrii care se pot personaliza în cel mai mic aspect.

În plus, aplicația oferă numeroase caracteristici care îți va facilita ascultare melodiilor preferate, astfel poți să ordonezi melodiile după bunul plac, în funcție de artist, album, data adăugării și multe altele.

Pe lângă toate acestea, AIMP suportă listele de redare, posturile de radio pe internet, streaming HTTP (de pe site-uri web), utilizarea cu ecranul blocat și controlul de la butoanele de pe căști.

Ca să descarci aplicația AIMP pentru Android apasă pe acest link de pe Magazin Play.

Aplicație de ascultat muzică simplu de utilizat, Pulsar Music Player

Pulsar Music Player este un player audio pentru Android simplu, cu o interfață grafică frumoasă și care nu are nevoie de multe resurse ca să funcționeze bine, deci este recomandat și dispozitivelor mai vechi sau ieftine.

Nu are funcții avansate precum aplicația Poweramp, dar este în întregime gratis și suportă majoritatea formatelor audio.

Cu Pulsar poți să creezi liste de redare, să folosești widget-uri pe ecranul Home, ai la dispoziție control cu ecranul blocat, melodiile se pot reda fără pauze, să descarci coperta albumului, să selectezi care foldere le incluzi în librăria aplicației, să afișezi versurile melodiilor și poți să organizezi muzica în funcție de autor, album etc.

Pulsar Music Player se poate descărca și instala gratis de pe Google Play de la acest link.

Citește și aceste articole interesante

Comentează acest articol