Sari la conținut

Jocuri de poker online gratis fără înregistrare pentru Android și iOS

jocuri de poker gratis telefon

Top cele mai bune jocuri de poker online multiplayer fără înregistrare în 2022.

Îți place să te joci poker dar nu prea ai timp să organizezi o partidă cu prietenii tăi?

Poți să te joci poker online fără înregistrare pe orice telefon Android sau iPhone fără să riști nici un ban.

În ziua de azi sunt foarte multe jocuri de poker online gratis fără înregistrare, care vă permit să sfidați în orice moment jucători adevărați din toată lumea.

Jocurile pe care le prezint în acest articol sunt gratuite, adică vă permit să vă jucați poker online fără să cheltuiți bani adevărați, deci nu pot fi considerate adevărate jocuri de noroc pentru că nu se riscă nimic și nu se câștigă nimic.

Zynga Poker – Texas Holdem

Dacă vă place să jucați poker Texas hold ‘em online, puteți să instalați pe telefon jocul Zynga, unul dintre cele mai populare jocuri de poker online gratis.

Inițial jocul vă oferă gratuit 60.000 de jetoane gratis. Cel puțin așa spune, eu când am testat jocul am primit 80.000.

Ca să vă jucați poker Texas hold ‘em cu Zynga deschideți aplicația și alegeți dacă doriți să vă logați cu Facebook sau doriți să jucați poker fără înregistrare (Play as Guest), adică oaspete.

În următorul pas trebuie să alegeți o masă stabilind limita maximă de pariu, numărul de jucători și viteza de joc. În câteva momente o să fiți incluși la o masă de joc cu caracteristicele alese.

Interfața grafică este frumoasă și intuitivă, imediat se înțelege ce trebuie să faceți.

Ca să instalați Zynga Poker pe telefon Android apăsați aici. Pentru iPhone și iPad apăsați aici.

Governor of Poker 3

Unul dintre cele mai bune jocuri de poker online gratis pentru Android pe care le-am testat este Governor of Poker 3.

Acest joc permite să vă jucați în numeroase cazinouri virtuale în mai multe moduri: Cash Game, Turneu, Royal Hold’em și multe altele.

Vă puteți loga cu Facebook, să vă creați un cont sau să jucați poker online gratis fără înregistrare.

Aplicația oferă în fiecare zi jetoane gratuite cu care vă puteți juca doar ca să vă distrați, nu puteți să jucați poker pe bani adevărați sau să câștigați bani adevărați. Inițial primiți 30.000 de jetoane.

Pe măsură ce câștigați jetoanele adversarilor voștri (jucători de poker adevărați din toată lumea care folosesc acest joc) o să puteți să deblocați tot mai multe orașe și cazinouri până o să ajungeți să jucați la Las Vegas, unde o să puteți să jucați poker împotriva celor mai buni jucători din toată lumea.

Pe lângă jocul de poker Texas Hold’em, cu această aplicație vă puteți juca și Blackjack (21) împotriva aplicației și Spin&Go, un fel de loterie în care puteți să câștigați jetoane.

Ca să instalați pe telefon Android jocul Governor of Poker 3 apăsați aici. Pentru iPhone și iPad apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.