Home Android Cel mai bun antivirus Android gratuit în 2020

Cel mai bun antivirus Android gratuit în 2020

by admin
47 views
antivirus android gratis

Ca să vă protejați telefonul sau tableta de malware și viruși este recomandat să instalați un antivirus Android bun.

Dacă nu știți care este cel mai bun antivirus Android gratuit 2020, în acest articol găsiți o listă cu aplicații de securitate gratis, care pe lângă protecție antivirus, oferă și unele opțiuni utile pentru optimizare sau localizarea telefonului pierdut.

Sophos Mobile Security

Chiar dacă a fost lansat pe piață destul de recent, Sophos Mobile Security este considerat cel mai bun antivirus Android gratuit al momentului. În testele efectuate de specialiștii în securitate AV-TEST obține întotdeauna punctaj maxim în ceea ce privește protecția și impactul redus asupra sistemului.

Acestă aplicație de securitate este foarte ușor de utilizat, cu o interfață grafică intuitivă, cu toate opțiunile ușor de accesat, astfel chiar și cine nu a mai folosit niciodată o astfel de aplicație pe telefon nu va întâmpina greutăți la utilizare.

Motorul antivirus este foarte puternic și pentru detectarea amenințărilor folosește o bază de date online permanent actualizată de specialiștii de la SophosLabs.

Pe lângă protecția antivirus, Sophos Mobile Security oferă gratuit multe alte opțiuni utile, cum ar fi blocarea site-urilor web periculoase, blocarea aplicațiilor instalate pe telefon cu parolă, antifurt și localizarea telefonului în cazul pierderii, blocarea apelurilor nedorite și multe alte funcții utile.

Toate aceste opțiuni sunt oferite gratis și fără reclame de publicitate. Nu există (deocamdată) o versiune superioară contra cost. Ca să instalați Sophos Mobile Security de pe Magazin Play accesați acest link.

Avast Mobile Security

Avast Mobile este una dintre cele mai bune aplicații antivirus pentru telefoane și tablete Android. Deseori a fost ales drept cel mai bun antivirus pentru Android. În ultimele teste de securitate a obținut un punctaj maxim in ceea ce privește detectarea amenințărilor și impactul asupra sistemului. În prezent are peste 100 de milioane de instalări, iar recenziile sunt peste 5,5 milioane cu o medie de 4,6 stele din 5.

Avast Mobile controlează automat toate aplicațiile instalate pe telefon, include unele funcții pentru protecția intimității și verifică securitatea rețelelor Wi-Fi. Verifică în timp real și aplicațiile care doriți să le instalați sau fișierele pe care le salvați pe dispozitiv.

În plus, antivirusul Avast Mobile mai oferă și o funcție de curățare telefon care elimină fișierele inutile, blochează apelurilor nedorite și optimizează consumul bateriei.

Avast Mobile este o aplicație gratis, dar cu publicitate în interfață. Există posibilitatea să eliminați publicitatea cumpărând un abonament și în acest caz deblocați și alte funcții utile, cum ar fi antifurtul, blocarea aplicațiilor cu parolă și asistență directă.

În orice caz, publicitatea nu este deranjantă, deci dacă doriți doar să aveți instalat pe telefon un antivirus Android bun, versiunea gratis este perfectă. Pentru instalare apăsați pe acest link.

You may also like

Leave a Comment