Home Android Aplicații de descărcat muzică gratis pe telefon Android

Aplicații de descărcat muzică gratis pe telefon Android

by admin
80 views
Aplicații de descărcat muzică gratis direct pe telefon Android

Vrei să asculți muzică pe telefon, dar nu ai nicio melodie salvată? Ai vrea să știi cum se descarcă muzică gratis direct pe telefon Android? Cauți o aplicație de descărcat muzică gratis și bună?

În acest articol găsești cele mai bune aplicații de descărcat muzică gratis pentru Android, astfel poți să-ți creezi propria colecție de melodii pe telefon și să le asculți ori de câte ori vrei, chiar dacă nu ai conexiune internet.

Iată care sunt cele mai recomandate aplicații de descărcat muzică pe telefon Android în 2020.

Cea mai bună aplicație de descărcat muzică gratis în 2020, FrostWire

Nu putem să nu încep această listă decât cu FrostWire, care, după părerea mea, este cea mai bună aplicație de descărcat muzică gratis pentru Android.

FrostWire este un client torrent, care permite download-ul de pe rețeaua BitTorrent de la mai multe surse simultan, astfel viteza de descărcare este mult mai mare în comparație cu alte aplicații similare.

Pe lângă melodii în format MP3, cu FrostWire poți să descarci și alte tipuri de fișiere, cum ar fi video, filme, jocuri, software și așa mai departe.

Interfața aplicației este simplă și intuitivă, iar utilizarea este la îndemâna oricui: în partea superioară se găsește o bară de căutare în care trebuie să tastați titlul unei melodii sau numele artistului care o interpretează, apoi apăsați pe pictograma de căutare (lupă) pe tastatură.

Imediat aplicația va crea o listă cu toate fișierele găsite, are corespund termenilor căutării. Nu-și mai rămâne decât să alegi tipul de fișier (melodie, video etc.), și pentru download trebuie să apeși pe pictograma cu săgeată.

În general viteza de download este mare, dar depinde foarte mult de popularitatea melodiei, cu cât o distribuie mai multe persoane cu atât o descărcați mai repede. Deci o melodie mai rară poți să o descarci mai lent.

Melodiile descărcate cu FrostWire se pot salva în memoria telefonului sau direct pe cardul de memorie SD.

Aplicația FrostWire este gratuită, dar în interfață prezintă reclame de publicitate. Dacă publicitatea te deranjează, o poți elimina cumpărând un abonament lunar sau anual.

Acestă aplicație de descărcat muzică gratis se poate instala de pe Magazin Play de la acest link.

Aplicație de descărcat muzică gratis: TorrDroid

TorrDroid este o altă aplicație de descărcat muzică de pe rețeaua BitTorrent.

Precum aplicația FrostWire, mai sus prezentată, TorrDroid vă permite să căutați melodiile preferate direct din interfața aplicației, fără să căutați pe diferite site-uri care găzduiesc fișierele torrent.

Utilizarea este foarte ușoară: după instalare trebuie să deschideți aplicația și să tastați termenii de căutare (titlul unei melodii sau numele artistului) în bara de căutare din partea superioară. Alegeți tipul fișierului dorit (audio, video etc.), apoi apăsați pe ”SEARCH”.

În câteva momente aplicația va crea o listă cu rezultatele găsite, iar pentru download apăsați pe pictograma cu săgeată.

TorrDroid este o aplicație gratuită, dar conține anunțuri de publicitate. Dacă dorești să le înlături poți să cumperi un abonament, astfel poți să folosești aplicația fără să fii deranjat de reclame.

Cine dorește să instaleze această aplicație de descărcat muzică poate să o instaleze apăsând pe acest link.

Descarcă muzică direct pe telefon Android cu TinyTunes

Una dintre cele mai bune aplicații de descărcat muzică gratis direct pe telefon Android este TinyTunes, dar din păcate nu este prezentă pe Magazin Play. Ca să o instalezi pe telefon trebuie să activați opțiunea de instalare din ”surse necunoscute” și să o descarci manual de pe site-ul oficial.

Instalarea este ușoară, practic, după ce descarci fișierul APK, trebuie doar să apeși pe el și să parcurgi pașii necesari instalării.

Folosirea acestei aplicații de descărcat muzică este foarte simplă: după instalare deschizi aplicația și imediat poți să navighezi printre diferitele topuri de melodii propuse.

Dacă dorești o melodie precisă poți să folosești motorul de căutare inclus în aplicație, deci apasă pe pictograma cu lupă, care se găsește în partea de sus dreapta și scrie titlul melodiei sau numele cântărețului.

Când găsești melodia care te interesează o selectezi și o să apară în partea superioară pictograma pentru download. Apasă pe săgeata de descărcare și în câteva secunde o să ai melodia salvată pe telefon.

TinyTunes folosește 7 motoare de căutare diferite, deci poți să găsești orice gen muzical, începând cu muzică clasică și terminând cu muzică de manele sau muzică populară românească.

Melodiile descărcate cu TinyTunes le puteți găsi apoi în folderul /tinytunes/song/ și, dacă dorești, poți să le asculți cu playerul audio inclus în aplicație sau cu playerul audio preferat.

Ca să descărcați aplicația TinyTunes accesați site-ul https://tinytunes.app/ și apăsați pe ”INSTALL”.

Aplicație de descărcat muzică gratis legal, Jamendo

Jamendo este o aplicație de descărcat muzica gratis și legal pentru că oferă doar melodii neacoperite de drepturi de autor.

Practic, cu această aplicație poți să asculți și să descarci melodiile și remix-urile care se găsesc pe Jamendo.com, o platformă web care permite artiștilor independenți să-și facă cunoscute propriile creații muzicale.

Deci instalând această aplicație să nu te aștepți să găsești ultimele melodii apărute, dar poate găsești ceva interesant care să-ți atragă atenția.

Ca să instalezi aplicația Jamendo pe telefon Android de pe Magazin Play apasă acest link.

You may also like

Leave a Comment