Home Android Aplicații de blocat ecranul cu model, schemă sau parolă pentru telefon Android

Aplicații de blocat ecranul cu model, schemă sau parolă pentru telefon Android

by admin
247 views
blocare ecran telefon android

Android este unul dintre cele mai versatile sisteme de operare, practic se poate personaliza aproape totul, inclusiv setările de blocare ecran. În acest articol găsiți cele mai bune aplicații gratuite care vă permit să personalizați ecranul de blocare al telefonului Android, astfel puteți să-i schimbați aspectul și să adăugați noi funcții, făcându-l mai util și mai interactiv.

Înainte să aflați care sunt cele mai bune aplicații blocare ecran gratis, trebuie să nu uitați să dezactivați, în setările de securitate, blocarea implicită a ecranului Android, ca să nu aveți apoi un blocaj dublu incomod.

Citește și articolul: Aplicații utile Android.

Blocare ecran cu model (Lock screen pattern)

Este una dintre cele mai bune aplicații de blocare ecran pentru telefoane Android, care pune la dispoziție și unele imagini de fundal frumoase.

Lock screen pattern vă permite să setați o deblocare personalizată cu un cod PIN, un cod model sau amprentă pe dispozitivele dotate cu cititor de amprente.

Pe lângă principala funcție de blocare ecran, aplicația pune la dispoziție gratuit și unele imagini de fundal frumoase.

Ca să instalați Lock screen pattern de pe Magazinul Google Play apăsați aici.

CM Locker Blocare Ecran

CM Locker, dezvoltată de aceeași companie care dezvoltă și una dintre cele mai bune aplicații antivirus gratis pentru Android, este una dintre cele mai instalate aplicații gratis de blocare ecran, în prezent are peste 100 de milioane de instalări și o medie de 4,6 stele din 5 din peste 3 milioane de evaluări primite. Citind comentariile utilizatorilor este și una dintre cele mai bune.

Deblocarea ecranului se poate face cu un cod PIN, schemă sau amprentă pe dispozitivele compatibile.

CM Locker este mai mult orientată spre securitatea telefonului, astfel împiedicați persoanele neautorizate să vă spioneze telefonul, în plus, aplicația face și o poză celui care introduce greșit parola sau modelul, astfel vă dați seama imediat cine încercă să vă spioneze.

Ecranul de blocare poate fi personalizat cu numeroase stiluri și teme și puteți să adăugați aproape orice, în plus, puteți să răspundeți la mesajele de pe WhatsApp și Facebook fără să deblocați telefonul.

Ca să încercați aplicația CM Locker apăsați aici.

Aplicație de blocat ecranul, App Locker Master

Este o altă aplicație gratis de blocare ecran, care pe lângă faptul că vă permite să blocați telefonul (cu cod PIN, schemă sau amprentă) și să personalizați ecranul de blocare, vă permite și să blocați individual orice aplicație de pe dispozitiv. Este foarte utilă dacă împrumutați telefonul cuiva să telefoneze, astfel acea persoană are acces doar la aplicația de telefonat, nu și la celelalte.

App Locker Master pune la dispoziție numeroase teme ca să personalizați ecranul de blocare și ca și CM Locker, dacă cineva introduce parola greșită îi face o poză, astfel puteți să aflați ușor cine încercă să vă spioneze telefonul.

Ca să instalați App Locker Master apăsați aici.

Lock screen (live wallpaper)

Lock screen este o altă aplicație de blocat ecranul la telefon Android, care pune la dispoziție și unele imagini de fundal animate (live wallpaper).

Puteți să vizualizați pe ecran fără deblocare unele notificări, cum ar fi apeluri pierdute, mesaje sau e-mail primite, ceasul și multe altele. Bineînțeles că puteți să setați să nu apară pe ecranul blocat nici o notificare.

Codul pentru deblocare poate fi formatul clasic din cifre sau un model (schemă).

Dacă doriți să încercați acestă aplicație de blocat ecranul apăsați pe acest link.

You may also like

Leave a Comment